Inici de sessió d'usuari

Inici de la campanya d’inspecció de primavera

Projecte RiusEl passat dissabte 15 d’abril va començar la campanya d’inspecció de rius corresponent a la primavera de 2012. Un any més un miler de voluntaris i voluntàries del Projecte Rius analitzaran l’estat de salut dels rius i rieres de Catalunya.

La campanya de primavera es desenvolupa fins al 30 de maig, data límit per a que els grups de voluntaris enviïn les dades que han recollit durant el treball de camp mitjançant un formulari web habilitat al web d’Associació Hàbitats.

A la tardor de 2012 es realitzarà una segona campanya d’inspecció. Amb el conjunt de dades recollides durant les inspeccions de rius cada any es redacta l’Informe RiusCat sobre l’estat de salut dels rius i rieres de Catalunya, un document que posa en valor l’important tasca de seguiment que realitzen els voluntaris i voluntàries.

La campanya d’inspecció es complementa amb diverses sortides formatives. La primera es va realitzar el dia 14 d’abril a Cornudella de Montsant. Està prevista una segona sortida formativa el dia 12 de maig a Tremp, així com tallers de macroinvertebrats a altres punt de la geografia catalana que s’anunciaran al web de l’entitat.

av. Mistral 36 - Esc. esq. - Pral 2a. Barcelona | info@projecterius.org | 93 421 32 16