Inici de sessió d'usuari

Revista Espiadimonis, especial 15 aniversari

Revista Espiadimonis especial 15è aniversariAssociació Hàbitats, amb motiu del 15è aniversari del Projecte Rius, ha editat un número especial de la seva revista periòdica Espiadimonis, on recull l’experiència de diversos associats, voluntaris i col·laboradors de l’entitat al llarg de la seva trajectòria.

La revista fa un repàs d’algunes de les fites més importants aconseguides pel Projecte Rius al llarg d’aquest anys de la mà d’alguns dels protagonistes de la iniciativa, persones i col·lectius de tota mena que amb la seva implicació han generat la xarxa de voluntariat ambiental més important de Catalunya.

La publicació recull la opinió d’alguns dels impulsors del projecte. Aplega les visió de diversos àmbits socials participants en el projecte, com el sector educatiu, les famílies, els educadors ambientals, els ajuntament o el món empresarial. També repassa les primeres experiències pioneres de gestió participativa en espais fluvials, que propiciarien el desenvolupament dels actuals projectes de custòdia del territori que l’entitat desenvolupa.

En un moment de grans dificultats econòmiques per al sector ambiental aquesta revista és mostra de com el compromís social envers la natura és manté ferm i aporta per la continuïtat d’iniciatives a llarg termini, com el Projecte Rius.

La revista Espiadimonis especial del 15è aniversari es distribuirà de forma gratuïta en els actes de celebració dels 15 anys del Projecte Rius que s’estan desenvolupant durant el present any a tot Catalunya. També es pot consultar per Internet a l’espai de publicacions de l’Associació Hàbitats.

Revista Espiadimonis, primavera 2012

av. Mistral 36 - Esc. esq. - Pral 2a. Barcelona | info@projecterius.org | 93 421 32 16